Svaki mjesec u Hrvatskoj se zabilježi preko 2,5 milijuna posjeta liječniku. Ciljana skupina koja ima problema sa zdravljem u čekaonicama domova zdravlja i bolničkim ustanovama  prosječno provede do 51 minutu u čekanju i mogućem kontaktu s porukom.  Za to vrijeme neizbježno uočavaju edukativno-promotivne i javno-zdravstvene poruke koje svojim zanimljivim i prigodnim sadržajem  skraćuju vrijeme čekanja.

Osim toga, u neposrednoj blizini domova zdravlja i bolnica nalaze se ljekarne, kao prodajna mjesta u kojima se viđene poruke i potreba mogu odmah realizirati.

Zdrav čovjek ima tisuću  želja, a bolestan samo jednu! Znamo da je zdravlje najveće bogatstvo u koje smo svi spremi uložiti novac, trud i vrijeme, a u ovakvom okruženju često razmišljamo i o zdravlju svoje obitelji. Donosimo odluke o zdravijem životu, pravilnoj i zdravoj  prehrani, dodatnoj fizičkoj aktivnosti…
Ako Vaš proizvod ima bilo kakve veze sa zdravljem, bilo preventivno ili u fazi liječenja, onda je ovo neizostavno mjesto na kojem Vaša poruka i proizvod moraju biti  prisutni.

Promotivne mogućnosti:
•    Oglašavanje na plakatnim površinama
•    Oglašavanje putem digital displeja
•    Promotivna podjela uzoraka i informiranje putem letaka

 

Na sve Vaše upite odgovorit ćemo brzo i predložiti način komunikacije sa željenom ciljanom skupinom. Tel: 01 4684 960   Email: info@b1media.hr