Do 2 milijuna ljudi koji imaju problema sa zdravljem prođe mjesečno  kroz 400 najprometnijih ljekarni u Hrvatskoj. Većina ih dolazi nakon posjeta domu zdravlja pa se postiže odlična promotivna sinergija korištenjem oba kanala .
Proizvodi oglašeni u ljekarnama ulijevaju povjerenje i daju dodatne informacije u ključnom trenutku donošenja odluke o kupovni, i to na samom mjestu prodaje.
Sve farmaceutske tvrtke žele biti u ljekarni na mjestu prodaje! Praksa pokazuje da sve promotivne materijale koje Vaši prodajni predstavnici ostave u ljekarnama, vrlo brzo budu zamijenjeni nakon posjete sljedećeg prodajnog predstavnika.
Korištenjem B1 sustava oglasnih poruka u ljekarnama dobivate zagarantiranu prisutnost i vidljivost za samo Vaše poruke kroz cijeli period zakupa!
Ljekarne na ovaj način ostvaruju dodatni prihod i u interesu im je da edukativno-promotivne poruke pomognu u prodaji Vašeg proizvoda.

 

Promotivne mogućnosti:
•    Svjetleći LED panel u izlogu ljekarne
•    Svjetleći stolni stalak – zbog smještaja na samoj recepturi prepoznat je kao najučinkovitija oglasna površina u ljekarni
•    Svjetleći podložak za plaćanje na naplatnom pultu, promo stup, viseći panoi
•    Oglašavanje putem digital displeja
•    Razne druge mogućnosti – podjela uzoraka, brendiranje ljekarne, dekoracija izloga itd.

 

Na sve Vaše upite odgovorit ćemo brzo i predložiti način komunikacije sa željenom ciljanom skupinom Tel: 01 4684 960  Email: info@b1media.hr